Force Message Problems

Bugs and fixes announcements. Please post real bugs and fixes here. Ask in the help forums if unsure.

Moderators: Pascal, mentor, FlorianB, bourgeois

Intelliverse
Posts: 4
Joined: Tue Nov 20, 2012 3:39 pm
How did you hear about Mailcleaner: google

Force Message Problems

Postby Intelliverse » Tue Nov 20, 2012 3:51 pm

The force message button and the preview buttons do not work in the web interface or in the email reports. When you click on the green arrow to force it just says "release the message" with no other buttons to click besides close. When clicking the envelope button it just says "CANNOTLOAD HEADERSANDBODY"

The only way I can deliver them is via command line force_message.pl. I am running the latest build 2012.6 with all the latest patches in a master/slave setup. No replication errors are in the logs.

This happens in every web browser I try (chrome, firefox, IE).
dean_za
Posts: 3
Joined: Thu Apr 11, 2013 9:00 am
How did you hear about Mailcleaner: google

Re: Force Message Problems

Postby dean_za » Wed Feb 04, 2015 9:35 am

did you ever resolve this ?

I tried creating a master slave cluster but it didn't work and since then this has happened ?
del
Posts: 497
Joined: Mon Mar 11, 2013 7:42 am
How did you hear about Mailcleaner: google
Location: Germany

Re: Force Message Problems

Postby del » Tue Feb 10, 2015 8:14 pm

Have you tried this?
viewtopic.php?f=3&t=1905

Return to “Bugs and fixes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest