TLS and SHA versions

Problems/questions regarding the MailCleaner configuration

Moderators: FlorianB, Pascal, bourgeois, mentor

orionmanufacturing
Posts: 16
Joined: Tue May 17, 2016 4:02 am
How did you hear about Mailcleaner: stackexchange

TLS and SHA versions

Postby orionmanufacturing » Thu Oct 20, 2016 7:43 am

Using unlocktheinbox.com to test my mail servers.

The report complains that I am using TLS 1.0 on my mailcleaner box and I should be using TLS 1.2 for SSL protocol.

It also similarly complains that I have using SHA-1 instead of SHA-256 for SSL hash.

How can I fix these?
Colin
Posts: 23
Joined: Tue Sep 23, 2014 3:03 pm
How did you hear about Mailcleaner: Google
Location: UK

Re: TLS and SHA versions

Postby Colin » Wed Oct 26, 2016 7:24 pm

orionmanufacturing wrote:Using unlocktheinbox.com to test my mail servers.

The report complains that I am using TLS 1.0 on my mailcleaner box and I should be using TLS 1.2 for SSL protocol.

It also similarly complains that I have using SHA-1 instead of SHA-256 for SSL hash.

How can I fix these?


See here: viewtopic.php?f=5&t=2126&p=9524&hilit=tls#p9524
opg1987
Posts: 46
Joined: Thu Dec 17, 2015 12:14 pm
How did you hear about Mailcleaner: Colleague

Re: TLS and SHA versions

Postby opg1987 » Tue Nov 22, 2016 2:39 pm

I am also looking to offer TLSv1.2 from my MailCleaner. I can't really find a solution in the post linked above.

Does MailCleaner Community Edition support TLSv1.2? If so, how can I configure and/or enable it?

Thanks.

Return to “Configuration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests