Search found 17 matches

by gadago
Mon Jan 02, 2017 12:18 pm
Forum: Configuration
Topic: Using Letsencrypt certificate
Replies: 21
Views: 2668

Re: Using Letsencrypt certificate

Hi Jim, We are using Letsencrypt with MailCleaner. Most of the standard LE clients seem to need a newer version of python to run, which MailCleaner doesn't have at the moment. So, we used https://github.com/srvrco/getssl It runs periodically on a different machine and copies the acme-challenge onto ...
by gadago
Mon Sep 09, 2013 9:56 pm
Forum: Configuration
Topic: IPv6 Support
Replies: 1
Views: 1190

Re: IPv6 Support

I had noticed the same issue. Thanks for the PHP changes. The main problem I noticed is that almost all of the PreRBLs will mark a mail received over IPv6 as spam, I presume because it doesn't recognise it as a 'real' IP address and returns the wrong result to mailcleaner. Is anyone else using commu...
by gadago
Sat Jul 27, 2013 4:00 pm
Forum: Filter efficiency
Topic: SPAMHAUSDBL timed out problem
Replies: 14
Views: 8313

Re: SPAMHAUSDBL timed out problem

Having the same problem here. Jul 27 15:19:12 localhost MailScanner[16497]: PreRBLs (1V35Kn-00067u-I5) Check SPAMHAUS timed out and was killed Jul 27 15:19:12 localhost MailScanner[16497]: PreRBLs (1V35Kn-00067u-I5) disabling SPAMHAUS, not answering ! will retry in 120 seconds. We are using our own ...
by gadago
Wed Aug 29, 2012 3:35 pm
Forum: Questions
Topic: API document
Replies: 2
Views: 5351

Re: API document

Okay, I found the reference guide here if anyone else is interested.

http://www.mailcleaner.net/downloads/MailCleanerAPI.pdf
by gadago
Wed Aug 29, 2012 1:49 pm
Forum: Questions
Topic: API document
Replies: 2
Views: 5351

Re: API document

Hi,

I'm also looking for some documentation. A quick start guide would be useful. Does anyone know of one?

Thanks
-G
by gadago
Sun Aug 05, 2012 11:33 am
Forum: Bugs and fixes
Topic: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5
Replies: 19
Views: 9870

Re: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5

Did the problem occur on a fresh installation for you then or was this just when doing an upgrade from 2011.9?
by gadago
Fri Aug 03, 2012 11:28 pm
Forum: Installation
Topic: Mailcleaner at VPS without ISO
Replies: 1
Views: 2866

Re: Mailcleaner at VPS without ISO

I have done a similar thing with Linode using these instructions in the link below which you may be able to adapt. You will need use dd to pipe the image through SSH and have a fast connection to the VPS.

http://library.linode.com/linode-platfo ... stro-howto
by gadago
Fri Aug 03, 2012 11:25 pm
Forum: Bugs and fixes
Topic: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5
Replies: 19
Views: 9870

Re: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5

Anyone find a fix for this? I am still not able to upgrade to 2012.6 because of this problem.
by gadago
Tue Jun 26, 2012 5:31 pm
Forum: Bugs and fixes
Topic: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5
Replies: 19
Views: 9870

Re: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5

Okay I reverted back to a snapshot and thought i'd give the upgrade another go. Again, things 'seemed' to go smoothly. I check over the queues for an hour or so and mail was flowing just fine. Left it for another couple of hours and low and behold the filtering queue filling up again. This time it w...
by gadago
Tue Jun 26, 2012 12:19 pm
Forum: Bugs and fixes
Topic: Cannot add slave on clean install
Replies: 7
Views: 4973

Re: Cannot add slave on clean install

Also same issue here on 2012.6 when tryng to add a slave: importing configuration...ERROR 1064 (42000) at line 1: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM MASTER' at line 1 This was after an upgrade fr...
by gadago
Tue Jun 26, 2012 10:19 am
Forum: Bugs and fixes
Topic: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5
Replies: 19
Views: 9870

Re: Mail stuck in stage2 following upgrade to 2012.5

I also have the same issue after upgrading from 2011.9 to 2012.6, lots of mails stuck in the filtering queue. I have tried disabling the html iframe check under content checking as some have suggested but this does not work for me. Oddly, from what I can tell, this only seems to be affecting one of ...
by gadago
Sat Aug 06, 2011 10:30 am
Forum: Bugs and fixes
Topic: SMTP Proxy not working Beta 3
Replies: 3
Views: 5622

Re: SMTP Proxy not working Beta 3

Thanks Olivier, a simple restart of the services worked.
by gadago
Sat Jul 16, 2011 10:21 am
Forum: Bugs and fixes
Topic: SMTP Proxy not working Beta 3
Replies: 3
Views: 5622

SMTP Proxy not working Beta 3

Not sure if this is a bug or whether I'm just configuring thing wrong. I am trying to forward all outbound mail that mailcleaner receives to another smtp server. So under Configuration > Base System > Proxies > SMTP Proxy, I set the DNS name of my "smarthost" server. It however seems to ig...
by gadago
Sun May 29, 2011 12:00 pm
Forum: Updates
Topic: Exim security update
Replies: 10
Views: 6546

Re: Exim security update

Thanks Oliver, that seems to have worked a treat!
by gadago
Tue May 24, 2011 7:44 pm
Forum: Updates
Topic: Exim security update
Replies: 10
Views: 6546

Re: Exim security update

I am also having the same issue and have followed procedure with the additional commands above. If I run aptitude install snmpd, it already appears to be installed. The snmp daemon now shows as critical. I can stop and start the service manually and it then shows as started but after a reboot it sho...

Go to advanced search