Search found 9 matches

by ruliezz
Thu Feb 16, 2017 4:12 pm
Forum: Questions
Topic: Error when releasing a message
Replies: 1
Views: 102

Error when releasing a message

Hi all,

we got a error when we try to release a message:

Message could not be released (Error Fetching http headers)


Any thoughts?
by ruliezz
Tue Jan 03, 2017 5:35 pm
Forum: Configuration
Topic: Report per user
Replies: 3
Views: 221

Re: Report per user

So you say that every user (user@domain.nl) gets it owns rapport? And that is default?
by ruliezz
Tue Jan 03, 2017 5:33 pm
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

Re: SPAM installation

BUMP!
by ruliezz
Tue Dec 20, 2016 10:10 am
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

Re: SPAM installation

In my case, this was the master mailcleaner. But just for sure... where can I check the node state?
by ruliezz
Tue Dec 20, 2016 10:04 am
Forum: Configuration
Topic: Report per user
Replies: 3
Views: 221

Report per user

Hallo All,

Is it possible to configure mailcleaner in that way that every mail server got it owns reports per mail?
by ruliezz
Tue Oct 04, 2016 7:52 pm
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

Re: SPAM installation

BUMP!
by ruliezz
Mon Oct 03, 2016 7:33 am
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

Re: SPAM installation

The email is spam. But the problem is: its marked as spam in the tracelog and it tells me that its now in the quarantine. So when I open quarantine I dont see the email. But when I open quarantine the next day... I see the email. I found this solution few weeks ago and it works but now it happens ag...
by ruliezz
Sun Oct 02, 2016 8:58 am
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

Re: SPAM installation

Thanks, that was the problem!

Just a other question... I see some mails as spam marked in the tracelog but not in the quarantine. Is that because of a cronjob?
by ruliezz
Fri Sep 30, 2016 2:10 pm
Forum: Installation
Topic: SPAM installation
Replies: 9
Views: 689

SPAM installation

Hi All, I am totally new with using Mailcleaner. But so far Mailcleaner is setup up and configured the way I think it is good. But something strange happens and I can not find out what it is. :shock: When I put PreRBLs -> 'List hits to be spam' on 1 all the emails are marked as SPAM because of PreRB...

Go to advanced search